Dr. Fătu - 0723150688 contact@doctorfatu.ro

Implant dentar rapid si dinti ficsi in 24 de ore 

Sunteti purtatori de proteze mobile sau suferiti de parodontoza cu mobiliate accentuata a dintilor, solutia pentru dumneavoastra o reprezinta sistemul FAST & FIXED – implant dentar rapid – dinti ficsi in 24 de ore.

In numai o zi beneficiati de o lucrare dentara fixa sustinuta de 6 implanturi dentare la maxilar sau 4 implanturi dentare la mandibula.

Sistemul inovativ al celor de la Bredent ( Germania ) care foloseste un implant dentar rapid permite acelor pacienti purtatori de proteze dentare mobile sau acelor pacienti care sufera de “parodontoza” cu grad mare de mobilitate ca in numai 24 de ore sa beneficieze de o lucrare dentara fixa.

Mai multe informatii despre sistemul FAST & FIXED – implant dentar intr-o zi – AICI 

Pret implant dentar RAPID – FAST & FIXED – dinti ficsi in 24 de ore – AICI 

Dr. Sebastian Fatu cu o experienta de peste 10 ani in implanturi dentare, va recomanda sistemul “Dinti ficsi intr-o zi ” al celor de la Bredent.

Mai jos vom prezenta cateva cazuri clinice rezolvate cu ajutorul ïmplantului dentar rapid.

Primul caz clinic reprezinta un pacient in varsta de 43 de ani care din cauza unei parodontoze foarte agresive urma sa piarda toti dintii de la nivelul maxilarului. Implanturile dentare Bredent sunt special concepute sa permita atat inserarea imediat psotextractional cat si incarcarea imediata, venind in ajutorul pacientului care in numai 24 de ore poate beneficia de o lucrare dentara fixa. S-a optat pentru extractia tutror dintilor compromisi si inserarea unui numar de 6 implanturi dentare rapide dupa care s-a aplicat lucrarea dentara fixa.

Al doilea caz clinic este al unei paciente in varsta de 53 de ani care dorea foarte mult sa scape de calvarul protezei dentare mobile pe care o purta de aproximatv 4 ani. Planul de tratament a constat in folosirea implantului dentar rapid Bredent – FAST & FIXED dinti ficsi intr-o zi.

Al treilea caz clinic este al unei paciente in varsta de 65 care a la momentul prezentari in cabinetul stomatologic prezenta mobilitate accentuata cu pierderea masei osoase. Solutia a venit din partea implantului dentar rapid – fast & fixed – dinti ficsi intr-o zi.

Pacient cu afectare parodontala ( parodontoza) care a beneficiat de sistemul fast & fixed – dinti ficsi intr-o zi cu ajutorul implantului dentar rapid Bredent.

 

 

Tags –  implant dentar rapid, dinti ficsi in 24 de ore, implant dentar intr-o zi, parodontoza, fast & fixed 

Avantaje Fast and Fixed Bredent

Avantajele sistemului Fast and Fixed Bredent Producatorul german Bredent s-a remarcat ca unul dintre liderii mondiali in domeniul implantologiei si tehnicii dentare, cu o experienta de peste 40 de ani. Cu ajutorul implanturilor dentare Bredent (implant...

Fast and Fixed Bredent – dinti ficsi in 24 de ore

Fast and Fixed Bredent - implant dentar SKY  Fast and Fixed Bredent - reprezinta cea mai rapida modalitate prin care pacientii pot beneficia in cateva ore atat de interventia de inserare a implanturilor dentare + aplicare unei lucrari dentare fixe, totul...

Fast and Fixed Bredent

Fast and Fixed Bredent  dinti ficsi in 24 h - implant dentar intr-o zi Sistemul Fast and Fixed Bredent - vine in ajutorul pacientilor care au pierdut sau urmeaza sa piarda toti dintii, astfel incat in numai 24 de ore pacientul poate sa primeasca o lucrare...