0723150688 contact@drfatu.ro

Last Updated on May 6, 2020 by Dr. Fătu

Implantul dentar într-o zi sau implant dentar RAPID. Acest concept este adresat pacienților care au pierdut toți dinții și vor să scape de proteza mobilă. Dacă iți dorești o dantură fixă atunci alege dinți în 24 de oreImplantul dentar reprezintă înlocuitorul artificial al rădăcinii dintelui natural, el are forma unui “şurub” care se ancorează în os la nivelul alveolei dintelui lipsă şi susţine pe porţiunea sa superioară o coroană artificială, o punte sau va oferi sprijin pentru fixarea unei lucrări. Implanturile sunt confecţionate din materiale bine tolerate, care se integrează în ţesutul osos. 


Implantul dentar rapid și dinți ficși în 24 de ore 


Descrierea sistemului care vă oferă dinți într-o zi. 

Marele avantaj al implantului dentar RAPID este că în numai o zi beneficiați de o lucrare dentară fixă susținută de 6 implanturi dentare la maxilar sau 4 implanturi dentare la mandibulă. Dacă sunteți purtători de proteze mobile sau suferiți de parodontoză cu mobiliate accentuată a dinților, soluția pentru dumneavoastră o reprezintă sistemul FAST&FIXED al celor de la Bredent, implant dentar rapid și dinți ficși în 24 de ore. (implant dentar într-o zi) 

Mai multe informații despre sistemul FAST&FIXED – implant dentar intr-o zi – AICI 

Dr. Fătu începând cu anul 2008 s-a specializat în implanturi dentare, folosind cu mare succes acest sistem vă recomandă sistemul “Dinți ficși în 24 de ore” al celor de la Bredent. Mai jos vom prezenta câteva cazuri clinice rezolvate cu ajutorul ïmplantului dentar rapid.

Pacient în vârstă de 43 de ani care din cauza unei parodontoze foarte agresive urma să piardă toți dinții de la nivelul maxilarului. Implanturile dentare Rapide sunt special concepute să permită atât inserarea imediat postextracțional cât și încârcarea imediată, venind în ajutorul pacientului care în numai 24 de ore poate beneficia de o lucrare dentară fixă. S-a optat pentru extracția tuturor dinților compromiși și inserarea unui număr de 6 implanturi dentare după care s-a aplicat lucrarea dentară fixă, toate realizându-se în mai puțin de 24 de ore.


Poze reale cu implant dentar într-o zi, dinți în 24 de ore, implant dentar RAPID


Alte articole despre DINȚI ÎN 24 DE ORE ce te-ar putea interesa:

Declar că am luat la cunoștinţă despre politica de confidenţialitate a site-ului.